020 619 16 13
Pieter Calandlaan 104
Amsterdam

Trimmen

Kat wordt getrimd

Kort en fris

Help uw huisdier en verlos hem van zijn overtollige haar. Wij trimmen honden, katten, knaagdieren en konijnen. Hebt u een kat bij ons in pension? Die heeft tijdens zijn verblijf recht op een trimbeurt tegen gereduceerd tarief. Dierenkliniek Osdorp beschikt over een aparte trimkamer met bad. Hier kunt u uw huisdier laten wassen en ‘knippen’ door trimsters Puck, Jasmin of Debbie. Weet u niet wat het beste is, vraag dan gerust om advies. Alle honden van alle rassen en andere dieren zijn hier welkom voor elke mogelijke vachtbehandeling: knippen, scheren, plukken, effileren enzovoort. Alleen een lekkere wasbeurt kan ook. Of misschien wilt u het haar van uw viervoeter eens goed laten uitkammen. Inbegrepen bij de behandeling is controle en zo nodig reiniging van oren en gebit en knippen van nagels. Bij onregelmatigheden adviseert de trimster behandeling door de dierenarts.

Katvriendelijk trimmen

Heeft uw kat last van klitten of een vervilte vacht? Dat is erg pijnlijk en dus vervelend voor uw huisgenoot. Katten scheren gaat meestal onder narcose. Scheren is echter lang niet altijd nodig en narcose is ook vaak overbodig. In de kattentrimsalon van Dierenkliniek Osdorp staat katvriendelijkheid voorop. U kunt kiezen voor scheren, plukken, wassen en nagels knippen. Alle behandelingen zijn pijnloos en zonder verdoving. Voordeel is dat uw kat met een uurtje klaar is. En hij voelt zich meteen een stuk beter! De belangrijkste reden voor een korthaar (Europese korthaar, Britse korthaar, Exotic shorthair enz.) om de trimsalon te bezoeken, is verharing. Oudere en dikke katten kunnen zich niet goed meer wassen en krijgen problemen met hun ‘onderwol’, waardoor de vacht vervilt. Ook kunnen ze extra last hebben van haarballen. Wij helpen uw kat door hem te ‘ontwollen’.

Trim Actie

Na 4 trimbehandelingen de 5e met 50% korting, en een kleine verrassing!

U kunt met een spaarkaart bijhouden wanneer u de korting krijgt.

Bel ons voor een afspraak: 020 619 16 13

(Half)langharig

Half-langharige (Maine Coon, Heilige Birmaan) en langharige katten (Pers) kunnen we ‘plukken’, mits de dieren niet te veel klitten hebben. Plukken van een langhaar gebeurt bij voorkeur elk drie maanden, een halflanghaar kan volstaan met twee behandelingen per jaar. Klitten in liezen en oksel scheren we weg. Ook bij erg veel klitten en vervilting is scheren noodzakelijk. Het advies is deze behandeling elke drie tot zes maanden te herhalen.

Tips

  • Klitten of vervilting voorkomen? Kam uw kat regelmatig!
  • Help ook uw konijnen en cavia's door de rui heen met een behandeling door onze trimmers
Hond wordt getrimd