020 619 16 13
Pieter Calandlaan 104
Amsterdam

Kattenpension

Kat op krabpaal in het kattenpension

Opvang voor uw kat, in een vertrouwde omgeving

Naast Dierenkliniek Osdorp is het voormalig Chinees restaurant omgetoverd tot kattenpension ‘pOesdorp’. Hier is uw kat welkom voor tijdelijke opvang.Elke gast krijgt zijn eigen verblijf, waar hij de eerste dagen kan wennen aan de nieuwe situatie. Zo houden we meteen in de gaten of hij goed eet, drinkt en van de kattenbak gebruikmaakt. Daarna kan uw viervoeter overdag vrij rondlopen, in een groep of apart. ’s Nachts gaan de dieren terug naar hun eigen verblijf.


  • Verzorging van uw kat door gediplomeerde assistentes
  • Altijd een dierenarts in de buurt voor een controle

Samen

Alle katten, behalve ongecastreerde katers en krolse poezen, zijn welkom. Ook dieren die extra zorg, medicijnen of een dieet nodig hebben kunnen bij ons terecht. Groot voordeel van ons pension is dat uw kat in goede handen is. Zo nodig is de dierenarts direct ter plaatse.


Voeding

Standaard voeren wij brokjes en nat voer van Royal Canin, smakelijk en hoogwaardig voer dat katten doorgaans graag eten. Heeft uw kat speciale voeding nodig, neem die dan zelf mee. Bedjes, speeltjes, klim- en krabpalen zijn in het pension volop aanwezig. U kunt ook een eigen bedje meegeven, mits het wasbaar is.


Voorzorg

Waar veel dieren bij elkaar komen, is preventie van belang. Daarom is jaarlijkse vaccinatie tegen kattenziekte en niesziekte een voorwaarde voor iedere pensiongast. Ook de neusdruppelvaccinatie is verplicht. Deze zogeheten Bordetella-enting biedt extra bescherming tegen een speciale vorm van niesziekte (die vooral voorkomt onder grotere groepen katten). Bij ontvangst in het pension krijgt elke kat een ontwormingstablet en een ’spot-on’-product tegen vlooien. Zo blijven uw kat én het pension vrij van ongenode gasten.


Let op!

Toekomstige pensiongasten die nog niet eerder gevaccineerd zijn, moeten met een tussentijd van drie weken tweemaal een vaccin krijgen tegen katten- en niesziekte. Bij binnenkomst in het pension mogen de entingen niet ouder zijn dan een jaar en ze moeten minimaal een maand van tevoren zijn gegeven. Hebt u vragen over vaccinatie, bel dan tijdig met de praktijk.


Op werkdagen en zaterdag kunt u een afspraak maken voor brengen en halen van uw kat. Ook voor meer informatie belt u met Dierenkliniek Osdorp: (020) 6191613.