020 619 16 13
Pieter Calandlaan 104
Amsterdam

Medewerkers

Carla Lindelauff

Dierenarts

Na mijn afstuderen in 1995 begon ik eerst als veearts mijn loopbaan. Prachtig werk vond ik dat. Ik merkte wel dat mijn hart vooral lag bij het behandelen en opereren van dieren. Daarom heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar de gezelschapsdieren. Na wat omzwervingen kon ik in 2000 Dierenkliniek Osdorp overnemen.

Nog altijd geniet ik van het werk, de mensen die komen en de fijne collega's waar ik mee samenwerk. Geen dag is gelijk en dat maakt het zo leuk. Van kanarie tot Duitse dog, alles is welkom.

Zelf heb ik twee honden, Tucker en Lili, de kat Okki en ook nog vier schapen en twee bijenvolken.

Wieteke Eggelmeijer

Dierenarts

Als mij vroeger werd gevraagd wat ik wilde doen, was het standaardantwoord: iets medisch! Maar welke richting ik dat op moest zoeken vond ik moeilijk. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt: ik word dierenarts. Het eerste jaar werd ik uitgeloot en heb daarom een jaar in Antwerpen gezeten. Het jaar daarna kon ik gelukkig in Utrecht terecht en in februari 2016 heb ik mijn diploma in ontvangst genomen.

Na een jaar in een dierenziekenhuis te hebben gewerkt in Almere, werd het na de geboorte van mijn zoontje tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam in Dierenkliniek Osdorp en werk hier met veel plezier.

Ik heb thuis nog 3 gezellige katers rondlopen: Zorro, Smokey en Bandit van wie de één nog ondeugender is dan de ander.

Puck Muijderman

Paraveterinair

Al vanaf jongs af aan wou ik dierenartsassistente worden. Daarvoor ben ik de opleiding paraveterinair gaan volgen op het Wellantcollege in Aalsmeer. Na mijn opleiding paraveterinair, ben ik meteen vanuit mijn stage als assistente aan de slag gegaan bij Dierenkliniek Osdorp.

Na enkele jaren vroeg Carla aan mij of ik ook hondentrimster wilde worden. Hierop heb ik enthousiast "ja" geantwoord en werk nu 2 dagen per week als gediplomeerd hondentrimster. Hierdoor is mijn werk nog afwisselender geworden.

Ondertussen werk ik al sinds 2008 in Dierenkliniek Osdorp met heel veel plezier, de sfeer is erg gezellig en leuk en kan goed met mijn collega's opschieten en genieten van mijn werk.

Thuis heb ik een geweldige dochter waar ik elk vrij uurtje van geniet.

Michelle Bloos

Paraveterinair

Vanaf jongs af aan ben ik al gek op dieren, het was dan ook geen verrassing dat ik de opleiding paraveterinair ging volgen. Na mijn afstuderen in 2015 heb ik bij verschillende klinieken gewerkt. Sinds september 2019 ben ik het team van dierenkliniek Osdorp komen versterken en ik heb het erg naar mijn zin! Mijn interesses liggen in het voorraadbeheer, anesthesie en dermatologie.

Thuis heb ik een hond en 2 konijnen. In mijn vrije tijd ga ik graag met onze hond Bentley op stap en ik train flyball en behendigheid met hem. Wij zitten samen in een flyball-competitieteam en doen regelmatig mee met wedstrijden. Tot ziens in de praktijk!

Naomi Jagtman

Paraveterinair

Sinds 15 juni maak ik onderdeel uit van dit leuke en gezellige team. Mijn naam is Naomi Jagtman en na het behalen van mijn diploma als paraveterinair heb ik eerst enige tijd bij een dierenpension gewerkt. Hierna ben ik begonnen als paraveterinair bij dierenkliniek Osdorp.

Ik heb een passie voor dieren en heb het hier erg naar mijn zin. Thuis heb ik 3 vissen en (bij mijn moeder) ook nog 3 katten: Indy, Max en Sammy. Ik hoop u snel te kunnen helpen aan de balie of aan de telefoon!

Romy Röring

Dierenarts

Dag allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik ben Romy, 30 jaar, kom uit Amsterdam en ben sinds een jaar afgestudeerd als dierenarts. Ik groeide op tegenover de dierentuin Artis waar ik als jong meisje bijna ieder weekend kwam. Vanuit mijn bed hoorde ik de zeehonden, olifanten, leeuwen en iedere zaterdag- en zondagochtend werd ik gewekt door de Gibbons. Ik heb leren lopen door te kijken naar de giraffen en zo ontstond mijn belangstelling voor dieren.

In 2019 studeerde ik af waarna ik naar het buitenland vertrok om vrijwilligerswerk als dierenarts te gaan doen. Aan deze reis kwam echter sneller dan gepland een einde door de huidige pandemie. Gelukkig kon ik na enige tijd terecht bij Dierenkliniek Osdorp. Ik werk er nu drie weken en ik vind het werk ontzettend leuk. Mocht u in de toekomst langs komen met uw dier dan weet u, bij deze, dat u mij kan treffen.